Kad proključa turska krv: Tosun hteo da bije „rođenog“ navijača (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.06.18. | 22:29

Neprijatne scene u Ženevi

Termin „prijateljski meč“ ne postoji u vokabularu turskih reprezentativaca. Nekada sami sebi problem, zbog čestih svađa unutar tima i nesuglasica sa tamošnjim savezom, fudbaleri često „puknu“ nezavisno od toga ko je naspram njih.

Tako, na primer, uopšte nije bilo važno što je ekipu Mirčee Lučeskua na kontrolnom susretu u Ženevi testirao Tunis. Turci su našli način da sami sebi zaprže čorbu. Konkretno, Dženk Tosun. Samo pet minuta požto je dao gol iz penala, najbolji igrač Turske je zaradio isključenje, jer se posvađao sa „rođenim“ navijačem!?

Izabrane vesti

Naravno, Turaka je bilo dosta na tribinama švajcarskog stadiona. Nekima od njih tamo, definitivno, nije bilo mesta, jer su vređali napadača Evertona, pominjali su oca, pa i užu familiju. Tosun nije dao na sebe. Iako se pitamo kako je čuo, želeo je da se obračuna sa nezadovoljnikom i krenuo je nasrtljivo ka tribinama. Morali su da intervenišu saigrači, a na kraju i sudija Beri koji mu je pokazao put u svlačionicu.

Tunisu je ovo bila druga pripremna utakmica u sklopu priprema za Mundijal. Posle 2:2 sa Portugalijom, isti rezultat zabeležili su protiv sve bolje selekcije Turske. Golove za afričku reprezentaciju postigli su Anis Badri (56) i Feržani Sasi (79), dok je osim Tosuna (54) za Tursku pogodio i Kaglar Sojunku (90).


tagovi

Dženk TosunRusija2018bet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara