"Brajant"
"Brajant"

Brajantova metoda za lečenje mamurluka kod saigrača

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.10.16. | 17:09

"Popio sam malo više uveče i ujutu došao mamuran na trening. Osećao sam se malo na alkohol. Bio sam ruki, osećao sam se dobro. Kobi je došao i svima rekao da ne smeju da mi pomažu u odbrani i da ja moram da ga čuvam tokom treninga", počeo je priču Luk Volton

BrajantSadašnji trener Los Anđeles Lejkersa Luk Volton nosio je kao igrač dres Jezeraša od 2003. do 2012. godine. U tom periodu delio je ormarić u svlačionici ni manje ni više nego sa Kobijem Brajantom. I podelio je anegdotu iz tog perioda.

Jednog jutra je došao mamuran na trening, a Kobi Brajant je to umeo da kazni.
"Popio sam malo više uveče i ujutu došao mamuran na trening. Osećao sam se malo na alkohol. Bio sam ruki, osećao sam se dobro. Kobi je došao i svima rekao da ne smeju da mi pomažu u odbrani i da ja moram da ga čuvam tokom treninga", počeo je priču Volton.

Izabrane vesti

Potom je opisao kako je kazna izgledala.
"Prvo sam sam bio u fazonu "o, to je baš smešno". Ali, u Kobijevom umu, u očima je stajalo - ne, osetio sam slabost, uništiću te danas. Načio me je, naučio sam lekciju. Postigao je verovatno preko 70 poena na treningu. Molio sam za pomoć, ali mi niko nije pomogao. Imao je ubilački instinkt i tu njegovu radnu etiku od tada nosim sa sobom", prisetio se Volton.

(FOTO: Action images)


tagovi

NBA ligaLos Anđeles LejkersKobi BrajantKobe Brajant

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara