"Micić, KInzi i Cirbes"
"Micić, KInzi i Cirbes"

Kako je Zvezda dobila u Atini: Tim i defanzivni skok

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.01.16. | 12:02

Majk Cirbes i Terens Kinzi o odjecima utakmice sa Panatinaikosom

Micić, KInzi i CirbesKošarkaši Crvene zvezde Majk Cirbes i Tarens Kinzi izjavili su da je timska igra ključ pobede u Atini nad Panatinaikosom (74:63) u TOP 16 fazi Evrolige.
„Sjajan osecaj, velika pobeda na gostovanju. Vrlo je teško zabeležiti pobedu u Atini, ali mi smo uspeli. Bili smo bolji na obe strane terena, odigrali vrlo dobru i čvrstu utakmicu. Lopta se dobro kretala, ubacili smo važne šuteve i nismo dozvolili Panatinaikosu da igra svoju igru. Nema sumnje da je ovo velika timska pobeda i zasluge pripadaju svima“, rekao je Cirbes.

Crveno-beli su ostvarili prvi trijumf u E grupi TOP 16 faze Evrolige, posle dva startna poraza od Efesa u Istanbulu i Fenerbahčea u Beogradu.
Ključ ove pobede je naša timska igra, igrali smo kao jedan, verovali smo u sebe, bili smo izvanredni u odbrani i neutralisali njihov skok. U prva tri minuta dozvolili smo tri ofanzivna skoka. Mislim da su na kraju prve četvrtine imali osam ili devet ofanzivnih skokova. Ne možeš da pobediš ovakav tim sa takvim pristupom. Pregrupisali smo se, počeli da skačemo i pogađamo, i praktično to je bilo to“, poručio je Kinzi.

Izabrane vesti

Izabranici Dejana Radonjića u narednom kolu dočekuju TOP 16 faze Evrolige dočekuju Unikahu u hali Pionir narednog petka.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)


tagovi

Top 16Tarens KinziMajk CirbesEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara