Kante priznao pregovore sa Pari Sen Žermenom i zašto ih je prekinuo

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.09.18. | 14:17

Francuz se nije mnogo razmišljao

Sve te spekulacije i tračevi u medijima oko letošnjeg interesovanja Pari Sen Žermena za Ngola Kantea, dobile su danas i zvaničnu potvrdu.

I sam Francuz je danas potvrdio da je bilo pregovora sa Pari Sen Žermenom, ali da je prelomio da ostane u Čelsiju.
„Nije bilo nikakve potrebe da menjam sredinu. Bilo je zainteresovanih klubova, ali posle razgovora sa Čelsijem, stvari su postale jasne. Klub računa na mene i lepo mi je ovde. Logičan izbor je bio da nastavim sa karijerom u Čelsiju. Istina je, bilo je kontakata sa Pari Sen Žermenom. Ali posle razgovora sa ljudima iz Čelsija, sam shvatio da je najbitnije da se osećam srećnim. Zato je ostanak u Čelsiju najbolja opcija za mene“, rekao je Kante francuskim medijima.

Izabrane vesti

Sveci su celo leto dovođeni u vezu sa transferom nekog skupocenog veziste. Pored Kantea, pominjali su se Pol Pogba, Sergej Milinković Savić, Ivan Rakitić, Frenki de Jong... Na kraju nisu doveli nikoga. Ali se očekuje da seldećeg leta aktiviraju neku takvu transfer bombu s obzirom da ostaju i bez Rabioa. Od Kantea moraju da odustanu jer mu je Čelsi pripremio novi ugovor i drastično povećanje plate sa aktuelnih 7.000.000 na 16.000.000 evra.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ngolo Kante

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara