""
""

Kladioci, obratite pažnju - Sparsi i Voriorsi bez Karija, Kleja, Lenarda, Oldridža, Parkera, Iguodale, Grina...

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.03.17. | 19:55

Važna informacija za sve koji planiraju da gađaju ishod velikog derbija

Neko će noćas ostati budan kako bi dočekao Nikolu Jokića i Nemanju Bjelicu i gledao nove majstorije dvojice srprskih asova, a neko će sačekati veliki derbi i po mnogima finale Zapada. Duel San Antonija i Golden Stejta (noć subota na nedelju, 02.30).

Izabrane vesti

(SVE KVOTE ZA MEČ PRONAĐITE OVDE)

Ali, iz ovih ili onih razloga na parketu neće biti Kavaja Lenarda, Tonija Parkera, Lamarkusa Oldridža, Dehuontea Marija, Stefa Karija, Kleja Tompsona, Drejmonda Grina i Andrea Iguodale! Od ranije u redovima Voriorsa nema ni povređenog Kevina Duranta. 

Dakle, izuzetno važna informacija za naše kladioce, koji bi večeras da potraže sreću u ovoj utakmici. 

Kako je trener Golden Stejta Stiv Ker otkrio, on će svoju glavnu četvorku odmoriti za nek druge mečeve, pošto je Golden Stejt već overio plasman u plej-of.
„Stigli smo u San Antonio u tri sata iza ponoći. Momci su već odigrali mnogo utakmica, a ovim potezom daću im praktično tri slobodna dana pre nego što odigramo sledeću utakmcicu, kod kuće. A onda ćemo imati gotovo celu sedmicu da odmorimo i napunimo baterije. Ovo je moja odluka i znam da je ona ispravna. Daću momcima malo odmora i videću ko bi mogao da popuni prostor sada kad nema Kevina Duranta“, siguran je Ker

Kod domaćina je situacija malo drugačija. Loša vest za navijače Sparsa je da će Lamarkus Oldridž odsustvovati do daljeg zbog toga što ima srčanu aritmiju. To je klub iz Teksasa potvrdio u saopštenju, a sjajni centar će u izolaciji biti sve dok mu se problemi ne smire. 

Kavaja Lenarda neće biti na parketu zbog nezgodnog udarca koji je zaradio, dok će Parker i Mari dobiti odmor. 

Kakav li nas meč čeka?

(FOTO: Action Images)


tagovi

Toni ParkerStef KariNBA ligaLamarkus OldridžKlej TompsonKavaj LenardDrejmond GrinAndre Iguodala

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara