""
""

Kleo razgalio Grobare: Partizan je moj san, postoje nagoveštaji da se vraćam u Beograd

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.11.15. | 09:22

„U Humskoj sam doživeo najlepše trenutke u karijeri“, poručio brazilski napadač u razgovoru za Sport

Partizan hoće Klea, ali i Kleo hoće crno-bele. Brazilski napadač koji je imao velike zasluge za ulazak kluba iz Humske u Ligu šampiona 2010.godine potvrdio je u razgovoru za Sport da bi ove zime mogao da se vrati u Partizan.

Vest koja će do stanja ekstaze da dovede Grobare, obzirom da je Kleo jedan od stranaca koji je ostavio neizbrisiv trag u Humskoj. Pored golova na međunarodnoj sceni proslavio se i rušenjem večitog rivala.
„Nisam znao da mediji u Srbiji pišu o mom povratku u Partizan, ali imam neke nagoveštaje da bi to moglo da se desi. Treba li uopšte da pominjem da mi je san da se ponovo vratim u Beograd, među crno-bele, jer sam tamo doživeo najlepše trenutke u karijeri. Bili smo šampioni, igrali u Ligi šampiona. Bila je to sjajna generacija igrača, sa sjajnim trenerom Stanojevićem“, poručio je u razogovoru za Sport Brazilac Kleo.

Izabrane vesti

Crno-beli Deda Mraz stiže iz Brazila: Kleo opet u Humskoj? (VIDEO)

Sjajni napadač trenutno je član Atletiko Paranensea, a poslednjih nekoliko meseci imao je problema sa povredom. Ipak, nema sumnje da bi Kleo predstavljao ogromno pojačanje za crno-bele.
„Ugovor sa Atletikom mi ističe poslednjeg dana decembra. Ponudili su mi nastavak saradnje, ali sam odbio takvu mogućnost. Želim da promenim sredinu, želim novi izazov“, rekao je Kleo.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanGabrijel KleoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara