""
""

Klop se dogovorio sa levim bekom, Liverpul dobija prvo pojačanje

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.05.17. | 09:33

Na listi želja i štoper...

Prvi igrač koji će pojačati Liverpul u narednom prelaznom roku je Endrju Robertson iz Hal Sitija! Ostrvska štampa najavljuje da je Jirgen Klop postigao dogovor sa levim bekom Tigrova i da će Škot na Enfildu biti promovisan čim se završi aktuelna sezona.

Izabrane vesti

Još se ne zna koliko iznosi visina transfera, ali Robertsonova vrednost je oko desetak miliona evra. Prošle zime je bio na pragu transfera u Barnli za 12.000.000 evra, a sada bi zbog Halove situacije mogao da ode i za manje para iako mu vrednost nije opadala već je samo rasla.

Hal Siti je prethodnog vikenda ispao u Čempionšip što znači da će ga najbolji igrači napustiti, a Robertson je jedan od njih. Zimus je klub sa sjajnim levim bekom napravio dogovor da Škot ostane i pomogne u borbi za opstanak, a da mu Hal ne pravi probleme oko odlaska ako ne sačuva premijerligaški status. Sada je vreme da klub ispuni obećanje... Pogotovo što je Robertsonu ostalo još samo 12 meseci ugovora.

Igrač se već dogovorio sa Jirgenom Klopom i čeka se samo završetak sezone da prelazak bude potvrđen. Levi bek je neophodan Redsima, a Robertson je na toj poziciji ove sezone bio među najboljima u ligi. Klop je silom prilika uz levu aut liniju tokom ove sezone prekomandovao vezistu Džejmsa Milenra koji je taj posao obavio prilično dobro. Nemac nije zadovoljan Albertom Morenom kojeg će prodati na kraju sezone.

Međutim, nije Robertson jedini koji bi iz Hal Sitija mogao put Enfild Rouda. Klop je zainteresovan za štopera Harija Megvajera, koji je na listi želja Njukasla i još nekih premijerligaša.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaHal sitiLiverpulPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara