""
""

Klop stvarno veruje u Grujića - šalje ga kod kuma

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.01.18. | 10:34

Sve izvesnija sudbina mladog reprezentativca Srbije

Narednih nekoliko meseci mogli bi da odrede status Marka Grujića u Liverpulu! Izvesno je samo da će mladi reprezentativac Srbije otići na šestomesečnu pozajmicu, gde će imati šansu da ubedi Jirgena Klopa da je on ozbiljna opcija za narednu sezonu.

Do sada je Marko Grujić povezivan sa Aston Vilom, Votfordom i Brajtonom, ali najveće šanse da dobije nekadašnjeg ljubimca Delija ima Hadersfild. Podatak koji može da raduje Grujića iz prostog razloga što Hadersfild u ovoj sezoni predvodi mladi američki trener David Vagner.

Izabrane vesti

Reč je o venčanom kumu Jirgena Klopa, što potvrđuje da harizmatični Nemac i dalje veruje u Marka Grujića, odnosno da želi da ga nadogradi Vagner sa kojim je u odličnim odnosima.

Hadersfild je jedno od najprijatnih iznenađenje Premijer lige, Terijeri trenutno zauzimaju 11.poziciju i ne treba da brinu za status. Reklo bi se idealna sredina za Grujića.

Menažer visokog veziste Zoran Stojadinović otputovao je u Liverpul kako bi sa čelnicima Redsa dogovorio uslove pozajmice. Čini se da je Hadersfild veliki favorit.


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaHadersfild TaunJirgen KlopLiverpulPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara