Kluž sad odbrojava do titule: Petresku u bunkeru ostavio FCSB bez šansi

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.04.19. | 22:01

Lider zadržao tri boda prednosti u odnosu na velikana iz Bukurešta – 0:0

Kluž sad čeka i odbrojava do titule. Lider prvenstva Rumunije uspeo je u osnovnoj nameri i ostao neporažen u velikom derbiju tamošnjeg prvenstva protiv FCSB- 0:0. Na taj način tim Dana Peterskua je sačuvao tri boda prednosti u odnosu na najbližeg pratioca pet kola pre kraja.

Kroz pravi 90- minutni triler prošli su navijači domaćeg tima. Taktika zasnovana na čvrstoj defanzivi dala je na kraju rezultat. Mada je u nekoliko navrata bilo opasno gusto pred domaćim golom.

Izabrane vesti

Nije imao velikan iz Bukurešta mnogo šansi, čak nijednu iz reda stopostotnih. Međutim, domaći navijači su zanemeli već u 13., minutu kada se Tanase oslobodio na ivici šenesterca direktnog čuvara i potom šutirao. Moguće je da je lopta liznula stativu...

Bilo je još nekoliko vrućih situacija pred golom domaćina. Međutim, čvrsto i postojano je stajala odbrana Kluža. Na drugoj strani domaćin je bio najbliži vođstvu posle kornera u zaostavnom vremenu prvog poluvremena.

Za FCSB je svih 90 minuta igrao Bogdan Planić.

Ove vest o remiju Kluža i FCSB sigurno će obradovati navijače Crvene zvezde. U slučaju da Kluž osvoji titulu naš prvak će biti blizu statusa nosioca za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

RUMUNIJA 1, PLEJ-OF - 5. KOLO

Subota
Vitorul - Univerzitatea Krajova 2:1 (1:1)
/Hadži 43, Rivaldinjo 57 - Barbuc 9/

Nedelja
Kluž - FCSB 0:0

Ponedeljak
20.00: (2,75) Sepsi (2,95) Astra (2,85)

*** kvote su podložne promenama


tagovi

Bogdan Planić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara