Ko bi rekao? Estonci su prijatelji fudbala

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.08.18. | 09:41

Statistika i logika upućuju na vatromet u derbiju

Estonski fudbal nije preterano atraktivan i kvalitetan, ali može da bude i te kako isplativ. To zna svaki malo iskusniji kladilac. Istina, ne treba bežati kao glavom bez obzira od liga petice ili Lige šampiona, ali ako malo razmislite, sasvim je logično da u takmičenjima gde je veća koncentracija kvaliteta bude i više iznenađenja. Zato treba razmatrati sve opcije.

U 25. kolu tamošnje prve lige sastaju se Flora i Levadija. Reč je o dve od tri najkvalitetnije estonske ekipe. Ako su ova dva kolektiva neka druga dimenzija za timove ispod sebe, isto tako Kalju nema konkurenciju i dobrano beži konkurentima, iako ne treba smetnuti s uma činjenicu da Flora ima dve utakmice manje.

Izabrane vesti

Elem, šta očekivati u derbiju? Verovatno golove. Pazite samo rezultate ovih ekipa u poslednje vreme. Flora - 5:0, 3:1, 13:0, 3:3, 0:4. Levadija - 4:0, 0:5, 0:4, 6:1...  I jedni i drugi su ove sezone na skoro 80 odsto mečeva igrali 3+. Estonska prva liga trenutno je četvrta po količinih zaokruženih 3+. Ispred su samo Engleska 7 Jug, Holandija 2 i Filipini 1.

Doduše, možda ne treba očekivati "brdo" golova jer je ipak derbi, ulog je veliki, pogotovo za Floru, Mada, sa druge strane, teško da mogu da stignu Kalju, a i teško da će Flora i Levadija ispustiti drugo i treće mesto, pa mogu i da se raspucaju. Blaga prednost ide Flori jer su još uvek bez poraza kod kuće.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 18:30 5806 EST 1 Flora - Levadia Tallinn kmb 1X&2+ (-) 1,63
Ukupna kvota1,63

ESTONIJA 1 - 25. KOLO:

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Estonija 1Estonija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara