"Džordan Rouds"
"Džordan Rouds"

Ko kaže da nema para u Čempionšipu? Midlzbro kupio napadača za 15.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.01.16. | 10:45

Sjajni golgeter Blekburna Džordan Rouds stiže na Riversajd

Džordan Rouds

Zimska transfer pijaca ulazi u sam finiš, do kraja je ostalo još samo tri dana, a zahuktava se i u engleskoj Drugoj ligi, popularnom Čempionšipu, gde nas očekuje još jedan multimilionski posao.

Izabrane vesti

Doskorašnji lider ovog karavana Midlzbro očigledno ambiciozno želi da na proleće obezbedi direktnu promociju u Premijer ligu, a menadžer Aitor Karanka je svestan da su mu za to potrebna ozbiljna imena u timu. 

Posle Španca Kikea Sole iz Atletik Bilbaoa i Urugvajca Gastona Ramireza iz Sautemptona, koji su već stigli na Riversajd na pozajmicu pre nekoliko dana, Španac je bacio udicu i jednom od najboljih napadača u Čempionšipu Džordanu Roudsu.

Blekburn je potvrdio da je prihvatio 11.800.000 evra tešku ponudu za škotskog golgetera, kojeg je otrpilike isto toliko platio i Hadersfildu u leto 2012. godine. 

Ipak, Roversi će proći nešto bolje u ovoj transakciji jer im sleduje još 2.600.000 evra bonusa, pa će ukupno na prodaji Džordana Roudsa tim sa Ivud Parka zaraditi skoro 15.000.000 evra.
“Igrač je izrazio želju da razgovara sa Midlzbrom, a mi nismo želeli da mu stojimo na putu“, objavio je Blekburn.

Rouds (25), povremeni reprezentativac Škotske, napustiće Roverse posle tri i po godine, a za to vreme postigao je 83 pogodaka na 169 utakmica. Ove sezone 11 puta je pogađao mrežu u Čempionšipu.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action Images)   


tagovi

Zimski prelazni rok 2016TransferiEngleskaDžordan RoudsČempionšipAitor Karanka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara