""
""

Konačno i Milan nekoga da dovede, Miha oduševljen pojačanjem od 20.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.06.15. | 11:03

Posle neuspeha u slučajevima sa Kondogbijom i Martinezom, Rosoneri dobijaju pojačanje kojem su se najmanje nadali

Milan je za sada najveći gubitnik prelaznog roka u Italiji. Dok se Juventus i Inter ozbiljno pojačavaju, Milan dobija udarac za udarcem. Izvisili su i za Luiza Adrijana koji se preselio u Al Ahli, ali izgleda da su konačno dobili jedno normalno pojačanje.

Izabrane vesti

Prema informacijama iz Italije, Milan i Roma su sve dogovorili oko prelaska veziste Andree Bertolaćija na San Siro. Mladi Italijan je eksplodirao prethodne sezone u Đenovi i bio jedan od  najboljih veznih fudbalera u ligi. Još na kraju sezone ga je Milan označio kao jednu od glavnih meta u prelaznom roku.

Ipak, nedavno je Roma vratila Bertolaćija iz Đenove. Tačnije otkupila je za 8.500.000 evra drugu polovinu njegovog ugovora, pošto je prva veća bila u njenom vlasništvu. Bertolaći je Romino dete, ali je šansu dobio i iskoristio tek u Đenovi kada je klub sa Marasija kupio polovinu njegovog ugovora Za 1.000.000 evra. Roma ga je sada vratila, ali ne računa na njega i odlučila je da ga proda Milanu i da lepo zaradi. Visina transfera će iznositi 20.000.000 evra, a igrač će na San Siru zarađivati 2.000.000 evra po sezoni.

Dolaskom Bertolaćija je oduševljen i Siniša Mihajlović.
“Sviđa mi se, voleo bih da ga treniram”, rekao je Mihajlović sinoć.

Očekuje se da u toku dana ugovor sa Rosonerima produži i Najdžel De Jong, a sledeće mete su Karlos Baka i Aksel Vicel.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomaprelazni rok 2015MilanItalijaEvropaAndrea Bertolaći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara