""
""

Koncetracija i mobilizacija u Jagodini: BSK mora da padne!

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.12.15. | 17:33

"Ovu utakmici moramo shvatiti na najbolji mogući način i onda u odnosu našeg ukupnog kvaliteta plasirati se među osam najboljih timova", rekao je Miljojko Gošić

Trener Jagodine Miljojko Gošić izjavio je danas da je njegovom timu protiv BSK-a iz Borče u utakmici osmine finala kupa potrebna potpuna koncentracija i mobilizacija.
"Ovu utakmici moramo shvatiti na najbolji mogući način i onda u odnosu našeg ukupnog kvaliteta plasirati se među osam najboljih timova", rekao je Gošić na konferenciji za medije.

Izabrane vesti

Uz podsećanje da su rezultati ukupu poslednjih godina davali poseban pečat Jagodini i da je želja da se opet stigne do završnice Gošić je istakao da ekipa u utakmicu "ulazi maksimalno motivisana sa potpuno raspoloživim snagama".
"U kupu se često dešavaju velika iznenađenja, da trenutno slabiji po kvalitetu pobedi jačega. Mi smo posle utakmice sa Partizanom imali reprezentativnu pauzu, pa odloženu utakmicu sa Novim Pazarom i to nam je poremetilo određeni takmičarski ritam. Ponovo moramo da vratimo igrače u onu formu koju smo ispoljili u prvenstvu protiv Metalca u Gornjem Milanovcu", istakao je Gošić.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Jagodine i BSK-a iz Borče igra se sutra od 13 sati.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMiljojko GošićKup SrbijeJagodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara