"Po navici - dva gola glavom za Atletiko"
"Po navici - dva gola glavom za Atletiko"

Korner je pola gola kad igra Atletiko (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.11.14. | 17:47

Tijago, glavom posle prekida naravno, i Grizman utabali put pobedi Jorgandžija nad Malagom

Po navici - dva gola glavom za AtletikoNajgori mogući trenutak da ukrstiš koplja sa Malagom govorilo se na Pirinejima aludirajući na trijumfalnu seriju Andalužana od pet uzastopnih pobeda. Šampionski tim Atletika nije se previše potresao. Odgovorio je pobedom od 3:1 na Visente Kalderonu i osigurao ostao u vrhu tabele španskog prvenstva.

Istina, nije bilo lako, uprkos ranom vođstvu od 2:0. Borbeni gosti sa juga Španije nisu se predavali, čak su i uspeli da preko Rokea Santa Kruza smanje zaostatak, nekoliko puta su bili blizu izjednačenja, ali su promašaje skupo platili. Kada je u 73. minutu Samuel Garsija Sančez zaradio i drugi žuti postalo je jasno da će bodovi ostati na Visente Kalderonu.

Izabrane vesti

Dijego Godin je štaviše postigao i treći gol za Atletiko, a pobeda je mogla da bude i ubedljivija da se Jorgandžije nisu opustile i počele da se igraju pred protivničkim golom. Neće im to navijači uzeti za zlo s obzirom na to da su domaći zadatak odradili na vreme.

Već u 12. minutu Koke je centrirao iz kornera sa desne strane, a Tijago loptu pojurio na prvoj stativi za svoj treći ligaški gol u sezoni. I već 14. koji je Atletiko dao posle prekida što ga čini jedinstvenim u Primeri. Kao što se nekad govorilo sa mađarsku laku konjicu – korner je pola gola kad igra Atletiko. Do kraja poluvremena Madriđani su duplirali prednost. Arda Turan je savšrenom loptom kao na tacni servirao Antoana Grizmana, a Francuz samo postavio nogu.

Poraz od Real Sosijedada već je zaboravljen. Madridska teška artiljerija ponovo seva.




PRIMERA, 12. kolo:

Atletiko Madrid – Malaga 3:1 (2:0)
/Tijao 12, Grizman 42, Godin 83 - Santa Kruz 64/

18.00: Eibar – Real Madrid
20.00: Barselona – Sevilja
22.00: Deportivo La Korunja – Real Sosijedad

Nedelja:
12.00: Rajo Valjekano – Selta
17.00: Levante – Valensija
19.00: Elče – Kordoba
21.00: Viljareal – Hetafe

Ponedeljak:
20.45: Granada - Almerija

(FOTO: Action Images)


tagovi

Antoan GrizmanAtletiko MadridDijego GodinEvropaKokeMalagaPrimeraRoke Santa KruzŠpanijaTijago

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara