"Mario Baloteli"
"Mario Baloteli"

Kostakurta bez zadrške: Baloteli je pomagač, ne šampion; Ako Stouns vredi 50.000.000, Romanjoli košta 70.000.000!

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.09.15. | 15:55

Svakom po zasluzi

Mario BaloteliSedam titula u Seriji A, pet puta šampion Evrope. Trofeji govore sami za sebe. Reč Alesandra Kostakurte ima težinu. A on ju je u opširnom interjvjuu za Tutosport žestoko spustio na Marija Balotelija, ali i neke druge "prepumpane" asove iz Premijer lige.
"Evertonov Džon Stouns košta 50.000.000 evra? Onda Alesio Romanjoli iz Milana vredi bar 70.000.000 evra", počeo je legendarni defanzivac Milana u intervjuu za Tutosport.
"Igra jednostavno, ne komplikuje, a nemojmo da zaboravimo da mu je tek 20 godina. U tim godinama je još dozvoljeno grešiti. Problem je što u Milanu od njega traže da bude lider poslednje linije. To nije lako, ali verujem da će uspeti. I Paolo Maldini i ja smo grešili u tim godina. Razlika je samo što smo imali izvesnog Franka Barezija da čisti iza nas".

O Romanjoliju dakle u superlativu. Mario Baloteli mnogo je gore prošao.
"Mario je igrač koji može i te kako da pomogne Milanu, on nije igrač koji sam dobija utakmice. I važno je da ljudi počnu da ga gledaju kao pomagača, ne kao zvezdu tima. Greška je bila što su ga uopšte koali u zvezde i pričali da je šampion - on to nije. Dobar je igrač, ali nije svetska klasa i nije rođeni lider", jasan je Kostakurta.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AMilanMario BaloteliItalijaEvropaDžon StounsAlesio RomanjoliAlesandro Kostakurta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara