KPV kompletan, a na noge mu stiže veliki dužnik

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.08.18. | 11:45

Kec ne bi trebalo da bude upitan, ziheraši slobodno mogu da probaju kombinaciju 1X&0-3

Seriju od tri utakmice bez pobede KTP je arhivirao i trijumfom nad KTP-om u prošlom kolu najavio bolje dane i nastavak borbe za elitni rang finskog fudbala.

U jedinoj utakmici drugoligaškog karavana u zemlji hiljadu jezera dočekuje JJK, davljenika i dužnika iz prvog dela sezone, kada mu je prvo otkinuo bod, a onda i sva tri. Gore pomenuti niz utakmica bez udarene recke u kolonu trijumfa bio je plod kadrovskih problema. Uoči meča sa ekipom iz Jivaskile situacija je u tom smislu sjajna.
"Konačno smo u najjačem sastavu, igrali smo baš dobro na gostovanju KTP-u, iako smo tog dana putovali osam sati. Ambicije su nam vezane za ulazak u elitu, pa bismo protiv Jivaskile morali do tri boda", kaže za TIP Novosti srpski internacionalac iz tabora KPV-a Miloš Josimov.

Izabrane vesti

Možda bi trebalo poslušati nekadašnjeg levog beka Bačke i Donjeg Srema i odigrati keca. Jer, KPV je uz vodeći Ekenas najjači domaćin u ligi, a ukoliko mu zbog tek nešto više od jednog postignutog gola u proseku kod kuće i ne baš sjajne tradicije sa Jivaskilom ne verujete, probajte sa kombinacijom 1X&0-3. Više od tri gola nije palo na pet minulih dvoboja.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 14:00 5728 FIN 2 KPV - JJK ki 1 1,50
Ukupna kvota1,50

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeFinska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara