"Donedav no protivnici, od ponedeljka saigrači - Irving i Vilijams"
"Donedav no protivnici, od ponedeljka saigrači - Irving i Vilijams"

Kralj zapoveda, Klivlend ispunjava želju - stiže plejmejker po Lebronovom ukusu!

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.02.17. | 09:43

Konačno - Kavsima stiže zamena za Kajrija Irvinga

Donedav no protivnici, od ponedeljka saigrači - Irving i Vilijams

Više od pola sezone Klivlend je tražio plejmejkera koji bi bar malo skinuo teret sa leđa Kajrija Irvinga. Prelazni rok je prošao, a Lebron Džejms je nekoliko puta opominjao klupske čelnike da bi misija odbrane šampionskog prstena mogla da doživi strašnu sudbinu ukoliko Irving uskoro ne dobije podršku u organizacionom delu. Kralju će se, izgleda, konačno ispuniti želja, pošto će u Ohajo doći plejmejker po njegovom ukusu - Deron Vilijams. 

Izabrane vesti

Uprkos tome što je zavesa spuštena, Klivlend je u mogućnosti da dovede slobodnog igrača, a upravo u tom položaju se nalazi donedavni plejmejker Dalasa. On je, naime, stavljen na listu slobodnih igrača odmah pošto je prelazni rok prošao, jer u Dalasu više nisu želeli Vilijamsa kao organizatora igre. Klivlend je odmah iskoristio opciju, pa će nekadašnji igrač Bruklina tako postati kratkoročno rešenje, od 9.000.000 dolara. 

A šta trener Tajron Lu dobija? Igrača koji nije u svojim najboljim igračkim godinama, ali i nekog ko bi mogao da bude zamena Irvingu u određenim aspektima. Takođe, Lu će moći da kombinuje i njih dvojicu na parketu u isto vreme. A od leta će postati slobodan u izboru nove sredine. 

Vilijamsu će ovo biti možda i najbolja šansa da pojuri šampionski prsten. A njegova uloga u timu zavisiće najviše od toga kako se bude uklopio u sastav.

On je Dalas napustio s 13 poena i sedam asistencija u proseku.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dalas MaveriksDeron VilijamsLebron DžejmsNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara