"Kramarić"
"Kramarić"

Kramarić lek za Dortmundov uspavani napad

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.10.14. | 18:54

Bild piše da je Jirgen Klop izuzetno nezadovoljan dosadašnjim golgeterskim učinkom Imobilea, Obamejana i Ramosa, pa je odlučio da osveži napad, a pravo rešenje bi mogao da bude upravo hrvatski napadač

Kramarić

Fenomenalna forma napadača Rijeke Andreja Kramarića privukla je veliki broj evropskih klubova. Nekadašnja želja Roberta Prosinečkog, dok je bio na kormilu Crvene zvezde, ove sezone nemilosrdno rešeta mreže rivala, kako u hrvatskom prvenstvu, tako i u Ligi Evrope, pa se može reći da je 23-godišnji napadač jedan od traženijih na Starom kontinentu u ovom trenutku.

Izabrane vesti

Pored Deportiva iz La Korunje, Atletiko Madrida, Milana, Intera i Vest Hema, u red zainteresovanih timova stala je Borusija iz Dortmunda, koja loš početak sezone opravdava upravo lošim izdanjem svojih napadača.

Bild piše da je Jirgen Klop izuzetno nezadovoljan dosadašnjim golgeterskim učinkom Imobilea, Obamejana i Ramosa, pa je odlučio da osveži napad, a pravo rešenje bi mogao da bude upravo hrvatski napadač.

Kramarić je dao 15 golova u hrvatskom šampionatu, u Ligi Evrope, uključujući i kvalifikacije, već šest, a dva puta je tresao mreže i nacionalnom timu Hrvatske.

(FOTO: Screen shot)

 


tagovi

andrej kramaricBorusija DortmundEvropaNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara