"Dejan Savić"
"Dejan Savić"

Kraulom ka Budimpešti

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.05.17. | 12:50

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije odredio igrače za predstojeće dvodelne pripreme za Svetsko prvenstvo i Svetsku ligu

Dejan SavićDejan Savić, dselektor vaterpolo reprezentacije Srbije odredio je dva spiska igrača za pripreme u narednom periodu. Prvi se odnosi na dvodnevni rad sa vaterpolistima Pro Reka u Beogradu, a drugi je zapravo početak rada za dva velika takmičenja u ovoj godini - Svetsko prvenstvo u Budimpešti i finalni turnir Svetske lige u Ruzi, predgrađu Moskve.

"Pro Reku vraćamo za rad u Đenovi tokom aprila. To je stari dogovor. Što se tiče junskog rada tu smo skoro svi. Još nije povredu zalečio Strahinja Rašović i čekamo da vidimo rezultat terapija. Posle toga nam dolaze Australijanci i ulazimo u pravi ritam. Prvo za Ruzi gde će treninzi biti u prvom planu, a zatim i za Svetsko u Budimpešti. Ne treba zaboraviti ni Univerzijadu u Tajpeju gde će igrati mlađi igrači" objasnio je Dejan Savić.

Izabrane vesti

Pripreme sa Pro Rekom će biti obavljene 23. i 24.maja. Na spisku su: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov,  Gojko Pjetlović,  Nikola Jakšić,  Radomir Drašović,  Viktor Rašović,  Ognjen Stojanović.  Gavril Subotić,  Dušan Vasić,  Dragoljub Rogač,  Nemanja Vico,  Nebojša Toholj,  Đorđe Lazić,  Filip Radojević, Stefan itrović.

Od 5. do 9. juna će trenirati: Dimitrije Rističević,  Lazar Dobožanov,  Gojko Pjetlović,  Nikola Jakšić,  Radomir Drašović,  Viktor Rašović,  Ognjen Stojanović.  Gavril Subotić,  Dušan Vasić,  Dušan Mandić ,  Nemanja Vico,  Nebojša Toholj,  Djordje Lazić,  Filip Radojević, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović, Sava Ranđelović,  Milan Aleksić, Andrija Prlainović, Miloš Ćuk, Filip Filipović, Duško Pijetlović.

(foto: MNpressphoto)


tagovi

vodeni sportovivaterpoloSrbijaEvropaDejan Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara