""
""

Kreće novi talas: Mamić pitao za Leonarda - odgovor 4.000.000 do 5.000.000 evra! Rok je 6. avgust, u igri su još dvojica

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.07.17. | 11:19

U Partizanu su jasno stavili do znanja da im je Brazilac potreban za evropske kvalifikacije, ali...

Partizanov plan je da ostane. Makar do kraja kvalifikacija. Više puta ponovili su čelnici crno-belih kako im je zadržavanje Leonarda da Silve Soze jedan od prioriteta u napadu na evro-kupove, međutim, to - sva je prilika - ne sprečava strance da obleću oko brazilskog krilnog napadača. I da zapitkuju za njegovo zdravlje (čitaj: pod kojim uslovima može da ode iz Humske).

Tako su mediji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima jutros plasirali informaciju da se tamošnji velikan Al Ain raspitivao za Leonarda. Lokalni novinar Džon Mekoli, zaposlen u glasilu Nacional, uverava kako ima saznanja da je upravi Al Aina rečeno da strelac 24 gola u prethodnoj sezoni Superlige košta između 4.000.000 i 5.000.000 evra. Mekoli, doduše, ne navodi ko je odredio tu sumu, ali za nju kaže kako bi „mogla da bude prepreka transferu“.

Izabrane vesti

Al Ain, na čijoj klupi sedi Hrvat Zoran Mamić je nedavno angažovao napadača Markusa Berga iz Panatinaikosa (plaćeno obeštećenje od oko 3.000.000 evra) i japanskog zadnjeg veznog Cukasu Šoitanija (Hirošima), u klubu već igra brazilski vezista Kajo, a prema propisima tamošnjeg saveza preostalo je još samo jedno mesto za stranog fudbalera.

Lokalni mediji navode da uprava Al Aina razmatra koga da dovede i da su na listi od čak deset imena, u najužoj konurenciji, osim Leonarda, još dva Brazilca. Giljerme iz Legije i Renatinjo i Parane. Poslednji rok za prijavu igrača za takmičenje pod okriljem Fudbalske konfederacije Azije je 6. avgust.

Podsetimo, generalni direktor Partizana Miloš Vazura pre dve sedmice, kad se prvi put pojavila glasina da bi Leonardo mogao u Emirate, rekao je da Brazilac neće biti prodat ovog leta, a iste reči je juče, na pripremama crno-belih u Sloveniji, izgovorio i predsednik kluba, Milorad Vučelić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zoran MamićSuperligaSrbijaFK PartizanLeonardo da Silva SouzaAl Ain

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara