""
""

Krmpotić obećao bolji OFK: Opet ćemo privući publiku! A tu je i kup

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.03.14. | 14:20

Posle samo četiri meseca nekadašnji strateg Romantičara ponovo na Staroj Karaburmi

Kao što je i najavljeno - Zlatko Krmpotić se vratio danas na klupu OFK Beograda. Prilikom promocije na Staroj Karaburmi poručio je da mu je glavni cilj da ekipu izvuče iz letargije u kojoj se nalazi od početka prolećnog dela šampionata.
OFK Beograd mora da igra bolji fudbal i zadovoljstvo mi je što smo i u prvom delu uspeli da igramo dobar fudbal, što je publika počela da dolazi na Karaburmu da gleda mlade momke. Verujem da ćemo uspeti u tome i ovaj put. OFK Beograd zaslužuje bolje mesto na tabeli. Pred nama je i kup u kojem mislim da možemo da uradimo mnogo i ulazimo sa ambicijama u kojima nas čeka dobra budućnost“, rekao je Krmpotić.

On je na klupi Romantičara zamenio Milana Milanovića koji je podneo ostavku posle subotnjeg poraza od Novog Pazara.
Pre 14 godina Krmpotić je bio trener u teškom periodu za OFK Beograd, a jesenas je odradio sjajnu stvar afirmacijom velikog broja mladih igrača, udario temelj ovog tima koji je perspektiva, ne samo OFK Beograda, već srpskog fudbala u celini. Najbolje poznaje ekipu i to su njegova deca. Nismo imali dilemu, u dve rečenice smo se dogovorili i Zlatko Krmpotić je ponovo šef stručnog štaba OFK Beograda“, rekao je prvi čovek OFK Beograda Zvezdan Terzić.

Izabrane vesti

OFK Beograd zauzima 12. mesto na tabeli Superlige sa 18 bodova, tri više od poslednjeplasiranog Donjeg Srema, a u prva četiri prolećna kola Romantičari su osvojili samo jedan bod.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zlatko KrmpotićSuperligaSrbijaOFK Beograd

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara