""
""

“Kuva“ na prvenstvu Evrope: Azurini na korak od povrtaka kući (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.06.15. | 22:44

Pored toga, Italijani će dosta zavisiti i od duela Švedske i trenutno prvoplasiranog Portugala u poslednjem kolu. U svakom slučaju, moglo bi da bude zanimljivo u sredu kada su na programu ovi dueli

Mlada fudbalska reprezentacija Italije nalazi se na ivici ambisa na Evropskom prvenstvu u Češkoj. Azuri su u drugom kolu B grupe u Olomoucu osvojili samo bod (0:0) i u poslednjem meču moraće da savladaju Englesku kako bi prošli u polufinale.

Izabrane vesti

Pored toga, Italijani će dosta zavisiti i od duela Švedske i trenutno prvoplasiranog Portugala u poslednjem kolu. U svakom slučaju, moglo bi da bude zanimljivo u sredu kada su na programu ovi dueli.

ŠVEDSKI NAVIJAČI ISMEVALI HARIJA KEJNA, A ENGLEZI IM SERVIRALI OSVETU: LINGARD BOMBOM RAZNEO VIKINGE (VIDEO)

Gledaoci na stadionu u Olomoucu nisu baš bili u prilici da vide preterano kvalitetnu utakmicu. Tek u samoj zavšrnici i jedni i drugi su imali po jednu sasvim ozbiljnu priliku da zatresu protivničku mrežu.

Ukupno gledano, možda su za nijansu bliži uspehu bili italijanski reprezentativci, ali na kraju to slaba uteha Domeniku Berardiju i drugovima koji bi mogli da razočaraju navijače već u prvoj fazi. Doduše, čak i da se to desi, sigurno neće biti jedini koji su to uradili ljubiteljima fudbala u svojoj zemlji...


tagovi

Portugalmeđunarodni fudbalItalijaEvropaEP U21

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara