Lalatoviću ostvarena najveća želja, Drinčić ostaje

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.01.19. | 15:25

Ivica Tončev reagovao čim je šef struke Nišlija kazao šta mu je prioritet ove zime...

Prvi čovek Radničkog iz Niša Ivica Tončev ispunio je najveću želju trenera Nenada Lalatovića u ovom prelaznom roku. Sa Čaira će ove zime dosta i odlazaka i dolazaka, ali šef struke imao je samo jednu izričitu molbu za Tončeva i ona mu je uslišena - Nikola Drinčić ostaće još šest meseci u Nišu. 

Iskusni vezista dogovorio se sa Radničkim oko nastavka saradnje, tako da Lalatović može da odahne...
"Meni je trenutno najvažnije da sastanak Tončeva i Drinčića bude uspešan i da Drinčić ostane ovde do kraja sezone. To je jedan od najboljih igrača lige koji nam je od izuzetne važnosti. Naše najveće pojačanje biće njegov ostanak u Nišu”, kazao je juče trener Nišlija, a evo već danas može da se opusti i prepusti radu sa svojim momcima. 

Izabrane vesti

Nikola Drinčić ima 34 godine i u bogatoj karijeri nosio je dresove Partizana, Rada, Čukaričkog, te u inostranstvu moskovskog Spartaka, Krasnodara, Makabija iz Haife, Amkara... 

Podsetimo, Radnički je pripreme počeo sa tri nova lica. Petar Petrović, rođen u Malmeu, stigao je iz Bromapojkarne, 20-godišnji Nikola Čumić iz Metalca, dok najzvučnije pojačanje predstavlja desni bek Marko Živković, nekada polaznik Partizanove škole fudbala, koji je kasnije igrao i za Vojvodinu, Suduvu i Dunajsku Stredu.

Ekipu su napustili Aleksandar Stanisavljević i Siniša Babić

Foto: MN Press

 


tagovi

Nikola DrinčićZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara