""
""

Lamarkus Oldridž ponovo na terenu, vraća se protiv svoje prve ljubavi

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.03.17. | 19:20

Iskusni centar imao problema sa srčanom aritmijom, zbog čega je morao da pauzira

San Antonio Sparse već noćas oko 01.00 čeka nov izazov i to okršaj s Portlandom u AT&T Centru, gde će biti jači za Lamarkusa Oldridža.

Izabrane vesti

Iskusni centar vraća se košarci posle kraće pauze zbog problema sa srčanom aritmijom, zbog koje ga je Greg Popovič, u dogovoru s timskim lekarima, poštedeo obaveza. Srećom po 31-godišnjeg dugajliju, problemi su se brzo smirili, a San Antonio je uspešno prebrodio dve utakmice bez njegovog prisustva u reketu. 

(KVOTE ZA MEČ POGLEDAJTE OVDE)

Sparsi su dobili utakmice protiv Golden Stejta i Atlante bez nekih većih problema, iako su već overili plasman u plej-of. 

Zanimljivo, Oldridž se na parket vraća protiv svoje prve ljubavi, kluba koji ga je stvorio i u kojem je proveo devet godina. Od 2006. do 2015. godine. Dobio je dozvolu lekarskih ekipa da može ponovo da radi punim intenzitetom. 

Portland, inače, ima seriju neuspeha na gostovanju San Antoniju, koji datira još iz vremena kada je Oldridž nosio dres Trejlblejzersa. Tačnije, pune tri godine Portland nije uspeo da slavi u srcu Teksasa tokom četiri deonice igre. Odnosno, od deset poslednjih gostovanja ima samo jednu pobedu i to nakon produžetaka.

(FOTO: Action Images)


tagovi

NBA ligaLamarkus Oldridž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara