""
""

Lapadula otišao u suzama - transfer 13.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.07.17. | 17:17

Đenova dovela i drugo pojačanje iz Milana...

U jednom danu Đenova je završila dva velika transfera iz Milana! Andrea Bertolaći stigao je i zvanično i stavio paraf na ugovor o jednogodišnjoj pozajmici - bez prava otkupa, iako se govorkalo prethodnih dana o cifri od 10.000.000 evra - a odmah za njim na lekarske preglede stigao je i napadač Đanluka Lapadula.
"Srećan sam što sam došao ovde. Nadam se da ću uspeti da pomognem da se tim unapredi. Odlučio sam se za Đenovu zato što mežele čitavih godinu dana", izjavio je napadač koji je eksplodirao pre dve sezone u dresu Peskare, a potom za 9.000.000 evra stigao na san Siro. 

Izabrane vesti

Lapadula je u 27 utakmica postigao osam golova i zabeležio četiri asistencije. Navijači su ga zavoleli, kao i on njih, pa se na navijačkim forumima Milana danas može pročitati kako je igrač u suzama napustio Milanelo. 

Kada je finansijska konstrukcija u pitanju - za razliku od Bertolaćija, Đenova se obavezala da otkupi Lapadulin ugovor nakon godinu dana pozajmice. Prva godina Đenovljane će koštati 2.000.000 evra, a onda će na račun Rosonera morati da uplate još 11.000.000. Tako će iskusni napadač i zvanično postati njihv član. 

Mediji na Apeninima javljaju da će ugovor narednog leta biti potpisan na pet godina i da će Lapadula po sezoni zarađivati 1.500.000 evra. Ako odraditi ceo ugovor ukupno će dakle zaraditi 7.500.000

(foto: Action Images)  


tagovi

Serija AMilanmeđunarodni fudbalItalijaEvropaĐanluka Lapadula

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara