"Anderson"
"Anderson"

Liga penzionera i veterana, samo im još Anderson fali

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.09.14. | 18:23

Indijski Pune Siti želi da dovede igrača kojeg je Mančester svojevremeno platio 30.000.000 evra

AndersonOvog leta su brojni fudbaleri koji su devedesetih i početkom novog milenijuma bili na vrhuncu karijere prešli u Indiju gde za dve nedelje treba da počne nova Superliga. Neki fudbaleri su se čak vratili i iz dugogodišnje penzije kako bi igrali u ovom takmičenju, a Indijci u penzionerski dom žele da dovedu i 26-godišnjeg Andersona.

Igrač kojeg je Mančester Junajted pre sedam godina platio oko 30.000.000 evra već neko vreme ne dobija šansu u timu Crvenih đavola, a kako je ekipa opasno pojačana on sigurno neće imati zavidnu minutažu.

Izabrane vesti

To je odlučio da iskoristi indijski klub Pune Siti koji želi da brazilskog vezistu pridruži Davidu Trezegeu i Adrijanu Mutuu - najpoznatijim igračima kluba. Indijci žele da Brazilac dođe na kratkotrajnu pozajmicu, a imajući u vidu njegovu fizičku pripremljenost i višak kilograma neće biti čudno ako ga evropski klubovi zaobiđu ove zime.

Neverovatno kako je Anderson prešao put od jednog od najvećih svetskih talenta do igrača za kojeg se sasvim ozbiljno interesuje klub iz Indije. 

(FOTO: Action images)


tagovi

AndersonEngleskaEvropaIndijameđunarodni fudbalPremijer ligaPune SitiSuperliga Indije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara