"Ni Kutinjo nije mogao"
"Ni Kutinjo nije mogao"

Liverpul bi promašio i planinu - šmekersku kaznu servirao Martin (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.09.15. | 18:48

Norič odneo bod sa Enfilda - 1:1. Častio Minjole

Ni Kutinjo nije mogaoIma dana kada jednostavno - neće. Liverpul je u šestom kolu Premijer lige saterao Norič u ćošak, ali je na skoro pa neobjašnjiv način mogao samo do boda na Enfildu - 1:1.  Norič je naime iz verovatno jedine prave šanse stigao do izjednačujućeg gola, dok igrači Liverpula danas ne bi ni planinu mogli da pogode.

Redom su na testu realizacije padali Kristijan Benteke, Džejms Milner, Danijel Staridž, Dani Ings, Felipe Kutinjo, koji je pri rezultatu 1:1 bio oči u oči sa Džonom Rudijem, imao je i slobodnog saigrača na drugoj strativi, ali se nećkao, na kraju šutirao kada je već prešao “idealnu tačku“ i olakšao posao golmanu Kanarinaca.

Izabrane vesti

Pomoć gostima je stigla i od golmana Simona Minjolea, koji je u 61. minutu pogrešno procenio putanju lopte posle centaršuta iz kornera sa desne strane. Uspeo je samo da loptu spusti na nogu Raselu Martinu, a on ju je šmekerski iz prve vratio ka Liverpulovom golu. Samo tada praznom, jer je Minjole bio van pozicije.

Bilo bi naravno prestrogo svu krivicu svaliti na Minjoleova leđa, jer ni igrači iz ofanzivnog dela tima nisu odradili svoj deo posla. Uostalom, nije Brendan Rodžers slučajno već na poluvremenu izveo Kristijana Bentekea i u igru poslao mnogo agilnijeg Danija Ingsa.

Upravo je Ings  u 48. minutu uspeo da postigne taj jedan gol za Redse. Fenomenalnu dugu loptu poslao mu je večeras raspoloženi Alberto Moreno, a Ings je hladnokrvno primirio na grudi i poslao ispod tada nemoćnog Rudija.

U svim drugim situacijama, međutim, nemoćni su bili napadači Liverpula, koji evo sada već četiri kola čeka na prvenstvenu pobedu.

Premijer liga, šesto kolo:

Subota:

Čelsi - Arsenal 2:0 (1:0)
/Zuma 53, Azar 90+/

Svonsi – Everton 0:0

Stouk – Lester 2:2 (2:0)
/Krkić 13, Volters 20 – Mahrez 51 penal, Vordi 69/

Bornmut – Sanderlend 2:0 (2:0)
/Vilson 4, Riči 9/

Njukasl – Votford 1:2 (0:2)
/Janmat 62 – Igalo 10, 28/

Aston Vila – VBA 0:1 (0:1)
/Berahino 39/

Mančester Siti - Vest Hem 1:2 (1:2)
/De Brujne 45+2 - Mozes 6, Sako 31/

Nedelja:

Totenhem - Kristal Palas 1:0 (0:0)
/Son 68/

Sautempton - Mančester junajted 2:3 (1:1)
/Pele 13, 86 - Marsijal 34, 50, Mata 68/

Liverpul - Norič 1:1 (0:0)
/Ings  48 - Martin 61/

(FOTO: Action Images)


tagovi

Simon MinjoleRasel MartinPremijer ligaNorič SitiLiverpulEvropaEngleskaDani Ings

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara