""
""

Liverpul juri smorenog Minjolea

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.06.13. | 12:48

Golman Sanderlenda želja Brendana Rodžersa

Izgleda da će Pepe Reina dobiti paklenu konkurenciju ili čak možda i zamenu, u vidu golmana Sanderlenda Simona Minjolea. Crveni će za mladog čuvara mreže morati da izdvoje oko devet miliona evra. Trener Liverpula Brendan Rodžers je izjavio kako želi da njegova ekipa ima dubinu kako bi konkurencija naterala igrače da napreduju.
"Ne želim ogromnu grupu igrača. Želim kompaktan skup, srž ekipe od 17 ili 18 igrača koji osećaju da bi uvek trebali da igraju i koje će podržati nekoliko naših najboljih mladih talenata", rekao je Rodžers.

Sam Minjole je pre par nedelja indirektno prizvao jače klubove da dođu po njega kada je izjavio da igranje za Crne mačke "nije zabavno".
"Ja sam ambiciozan, čitam novine kao i vi. Ovo je bila teška sezona za Sanderlend. Nije mnogo zabavno igrati na dnu lige, i mislim da Sanderlend zna da mora da promeni nešto kako bi sprečio da se sezona kao ova ponovi", rekao je dvostruki uzastopni osvajač nagrade za najboljeg igrača tima sa Stadiona Svetlosti.

Izabrane vesti

Belgijanac smatra da će više biti u centru pažnje ako pređe na Enfild i da će mu to pomoći da obezbedi startno mesto u svojoj reprezentaciji koja će skoro sigurno ići na Svetsko prvenstvo u Brazilu. A, pretendtent na njegovo mesto je odlični Tibo Kurtoa.

Sve vesti iz prelaznog roka možete pratiti na našem specijalu posvećenom letnjem prelaznom roku 2013.

(FOTO: Action images)                    


tagovi

EngleskaEvropaLiverpulPremijer ligaSanderlendSimon Minjole

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara