""
""

Liverpul poslao bogatu ponudu za Morena (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.05.14. | 10:43

Rodžers nudi dvadeset miliona evra i Susa na pozajmicu

Liverpul je krenuo u ozbiljnu ofanzivu na mladog defanzivca Sevilje Alberta Morena! Kako piše španska Marka klub sa Enfilda poslao je prvu ponudu za reprezentativnog beka Furije koja glasi: 20.000.000 evra plus vezista Suso na pozajmicu s mogućnošću otkupa kompletnog ugovora.

Izabrane vesti

Moreno ima samo 20 godina i Brendan Rodžers ga vidi kao budućnost Liverpula, pošto u planu ima da Flanagana prebaci na mesto desnog beka. Naravno, pred Crvenima nije nimalo lak zadatak s obzirom da je iza Morena fantastična sezona, a očekuje se i da njegova cena značajno skoči nakon Svetskog kupa u Brazilu.  

Da podsetimo, Sevilja je pre nekoliko meseci već odbila zvaničnu ponudu Napolija vrednu 14.500.000 evra za svoj biser, a tu su i Čelsi i Real Madrid, koji vrebaju iz prikrajka.  

Inače, Liverpul i Sevilja imaju dosta dobre poslovne odnose. Prošlog leta takođe su uspeli da naprave dogovor i obave transfer Luis Alberta sa Pishuana na Enfild za 8.500.000 evra. Kada je u pitanju Suso on je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Almeriji i pokazao je veliki napredak. 

(foto: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaPrimeraLiverpulEvropaPremijer ligaEngleskaAlberto Moreno

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara