""
""

Ljudi, nema više jurenja strimova: Gledaćete finale Lige šampiona na Jutjubu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.05.16. | 18:05

I to potpuno besplatno zahvaljujući britanskom BT Sportu

Fenomenalna vest za ljubitelje najkvalitetnijeg evropskog fudbala. Televizijski operater BT Sport, vlasnik prava za prenose utakmica Lige šampiona i Lige Evrope na području Velike Britanije, emitovaće finale dva najkvalitetnija klupska takmičenja na svom Jutjub kanalu i to potpuno besplatno!

Izabrane vesti

To znači da oni koji neće biti u stanju da isprate ova dva fudbalska spektakla preko TV ekrana neće morati da jure "strimove" na internetu i kidaju živce zbog toga, već će sve moći da vide preko najpopularnije internet stranice za razmenu i emitovanje video sadržaja.

Finale Lige Evrope zakazano je za sredu 18. maj u Bazelu i u njemu će sastati Liverpul i Sevilja, dok će finale Lige šampiona između madriskih rivala Reala i Atletika biti odigrano u subotu 28. maja na San Siru u Milanu.

BT Sport je 2013. godine otkupio prava Lige šampiona i Lige Evrope za naredne tri sezone i za to platio nešto više od milijardu evra. Na osnovu ugovora, ovaj televizijski operater ima pravo da potpuno besplatno emituje najmanje jednu utakmicu u toku sezone. Odluka, nije mogla biti bolja od ove.

(FOTO: Action images)


tagovi

TV prenosiŠpanijaSeviljaReal MadridLiverpulLiga šampionaLiga Evropefinale lige sampionaEvropaEngleskaBT SportAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara