"Marko Lomić i Ljubiša Ranković"
"Marko Lomić i Ljubiša Ranković"

Lomić još nije raskinuo sa Mordovijom, ali je spreman za BATE: Mogu da debitujem za Partizan već u utorak

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.08.15. | 10:16

„Očekujem da će danas sve biti završeno i da ću kao slobodan igrač moći da potpišem ugovor sa crno-belima“, rekao je iskusni levi bek

Marko Lomić i Ljubiša RankovićTrči Partizan, trči i Marko Lomić, a da li će stići na cilj pre nego što se zatvori „šalter“ u Nionu za prijavu igrača uoči baraža kvalifikacija za Ligu šampiona u ovom trenutku niko ne zna, pa ni levi bek koji je dogovorio saradnju sa crno-belima, ali još nije potpisao dvogodišnji ugovor. Iz prostog razloga što nije raskinuo stari sa Mordovijom i tok se to ne desi neće moći da konkuriše za sastav srpskog prvaka.

No, kako su čelni ljudi iz Humske i sam povremeni reprezentativac uložili ogroman napor da do saradnje uopšte dođe nije isključeno da se Lomić pre odlaska Partizanove ekspedicije za Belorusiju obaveže na dvogodišnju vernost i kao poslednji član ekipe ukrca u avion koji će sutra prebaciti izabranike Zorana Milinkovića na meč sa BATE Borisovim.
Mislio sam da će se sve brzo završiti, međutim, iz Mordovije još nisam dobio raskid ugovora“, kaže Marko Lomić za Sportski žurnal i uverava da bi posao mogao da se okonča tokom nedelje.  „Očekujem da će danas sve biti završeno i da ću kao slobodan igrač moći da potpišem ugovor sa Partizanom. Ako se to desi do ujutru, Partizan će moći da će licencira u UEFA već za prvu utakmicu protiv Belorusa“.

Izabrane vesti

Činjenica da ga je Mordovija skrajnula u drugi plan tako što ga nije ni licencirala za Premijer ligu Rusije i da od početka sezone nije odigrao nijedan zvaničan meč ne brine 32-godišnjeg Čačanina, koji se nada da bi Milinković mogao da ga stavi u ekipu već u utorak veče na Borisov areni (20.45, TV Arenasport 3).
Spreman sam, naravno i voleo bih da debitujem već u utorak. Prošao sam kompletne pripreme sa Mordovijom, trenirao individualno i ovde u Beogradu, tako da mogu odmah da igram“, poručuje Marko Lomić, koji bi na mestu levog beka trebalo da zameni Nemanju Petrovića i odmah uskoči u odbranu u kojoj se nisu proslavili ni Gregor Balažic ni Fabrisio Dornelas. „Valjda ćemo se nekako sporazumeti, ne bi bili u Partizanu da nemaju kvalitet“.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko Lomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara