LUDNICA! Bombonjera gorela na treningu, Tevez oteo navijača od policije (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.11.18. | 23:11

Dva dana pre meč veka, navijači su u transu

Još manje od 48 časova je ostalo do nečega što se zove „utakmicom veka“ u Južnoj Americi. U subotu uveče od 21.00 čas, River Plejt će na Monumentalu ugostiti Boku Juniors u revanš meču finala Kopa Libertadores posle 2:2 na Bombonjeri pre 14 dana.

Ne treba trošiti reči u kakvom je transu Argentina... Najveća utakmica najvećeg derbija na svetu izaziva opštu hisetriju među navijačima oba tima, ali i euforiju kod neutralnih.

Izabrane vesti

Odluka pada pred 70.000 srećnika koji su se dokopali karte za spektakl na Monumentalu, a naravno da će svi navijati za River. Nema gostujućih navijača i zato su Bokine pristalice večeras priredile spektakl svojim miljenicima na poslednjem otvorenom treningu pred utakmicu.

Oko 50.000 ljudi je do napunilo Bombonjeru. Ali na hiljade ih je ostalo ispred stadiona. Policija je morala da baca suzavac da bi rasterala histeričnu masu koja je želela da uđe kada su kapije zbog krcatog kapaciteta zatvorene. Svi su želeli da pozdrave igrače pred meč veka. Ali nisu svi mogli da uđu...

Oni koji su imali sreće da uđu su bili deo neverovatnog ambijenta. Pesma, bubnjevi, šalovi... Karneval na Bombonjeri!

Bilo je i navijača koji su pokušavali da probiju kordon policije oko terena i da dohvate svoje idole. Jedan od njih je krenuo ka Karlosu Tevezu kada ga je policija zaustavila. I taman kada su se spremali da ga „odnesu“, intervenisao je Tevez. Uspeo je da otme navijača na kratko od policije, da ga zgrali, popriča sa njim i časti ga uspomenom u vidu trenerke.

(FOTO: REUTERS)


tagovi

SuperklasikoKarlos TevezBoka juniorsRiver Plejt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara