Luis Filipe pita Atletiko: Što mi niste dali da pređem u PSŽ? A Gabija ste pustili..

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.09.18. | 13:12

Levi bek o detaljima iz finiša prelaznog roka

Levin Kurzava kao prva opcija. Huan Bernat potpisnik u finišu prelaznog roka. No, čini se da ni staroisedelac, ni novajlija iz Bajerna, ne bi zakrpili poziciju levog beka Pari Sen Žermena kao što bi to učinio Filipe Luis.

Brazilac je sredinom avgusta počeo da se dovodi u vezu sa prelaskom na Park prinčeva, lično je prihvatio ponudu Svetaca, ali Dijego Simeone i Atletiko Madrid nisu hteli da ga puste. Bar ne ispod 30.000.000 evra koliko iznosi otkupna kluazula.

Izabrane vesti

PSŽ je čekao, odugovlačio, nadajući se da će Španci popustiti, ali je tvrodkorni stav osvajača Lige Evrope presudio da 33-godišnji defanzivac ostane na „Vanda Metropolitanu“.
Postojao je ozbiljan interes čelnika PSŽ. O tome sam informisao ljude u Atletiku i tražio transfer. Tražio sam da me puste, misleći da će se prema meni poneti identično kao i u slučaju Gabija, koji je u završnoj godini ugovora otišao u Al Sad, međutim, klub je situaciju posmatrao na drugi način i nije mi dozvolio da potpišem za Francuze“, požalio se Filipe Luis, koga saradnja sa Jorgandžijama veže do leta 2019.

Ukupno sedam godina proveo je Luis u Madridu tokom dva mandata, postao jedan od simbola uzleta kluba, zato mu teško padaju ocene kako je želeo da štrajkuje kako bi izdejstvovao transfer.
„Nije istina da sam uslovljavao kub, niti da sam raočaran što sam ostao. Naprotiv, ovde sam proveo dostao sezona, nikad tako nešto ne bih sebi dozvolio“, poručio je Filipe Luis, koji se sa Brazilom sprema za prijateljsku utakmicu sa Sjedinjenim Američkim Državama.

FOTO: Action images


tagovi

Filipe Luis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara