""
""

Lukač skinuo zicer Adebajoru! Bešiktaš može na plus pet (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.04.17. | 14:44

Ahisar neočekivano savladao Bašakšehir

Bešiktaš se dva puta okliznuo u prethodna dva kola i tako otvorio mogućnost svom prvom pratiocu Bašakšehiru da se vrati na prvo mesto, ali ekipa Abdulaha Avčija doživela je neočekivan poraz od Ahisara (1:2) i umesto na plus jedan, sada može da joj se dogodi da nakon ovog kola ode na minus pet.

Izabrane vesti

S obzirom na to koliko je ove sezone borba za titulu u Turskoj neizvesna ovaj neuspeh - a u slučaju da Bešiktaš sutra savlada Genčlerbirligi - verovatno će skupo koštati Bašakšehir. Činjenica da su drugi gol primili u četvrtom minutu nadoknade takođe neće dobro uticati na psihologiju tima. I sve to dolazi u ključnim trenucima sezone, pred dva velika derbija protiv Galatasaraja (naredna runda), odnosno Bešiktaša u 29. kolu.

Tri boda Ahisaru danas je doneo Albanac Sokolj Cikaleši u 94. minutu. Prethodno je Rikardo Vaz Te, nekadašnji igrač Vest Hema, doneo prednost domaćinu, a Ajhan izjednačio 12 minuta pre kraja.

Bivši čuvar mreže Partizana Milan Lukač branio je svih 90 minuta za svoj Ahisar. Pri rezultatu 0:0 "skinuo" je čist zicer prvoj zvezdi Bašakšehira Emanuelu Adebajoru.  

TURSKA - 26. KOLO

Subota:
Ahisar - Bašakšehir 2:1 (0:0)
/Vaz Te 58, Cikaleši 90+4 - Ajhan 78/

15.00: Alanja - Kasimpaša
18.00: Antalija - Kajzeri
18.00: Karabuk - Fenerbahče

Nedelja:
15.00: Rize - Trabzon
15.30: Osmanli - Gacijantep
18.00: Konja - Bursa
18.00: Bešiktaš - Genčlerbirligi

Ponedeljak:
19.00: Galatasaraj - Adana

TABELA:

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaSuper ligTurskaTurska Super lig

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara