""
""

Lukajić priželjkuje kraj crne serije Igokee

Vreme čitanja: 1min | sub. 31.01.15. | 13:56

”Mi moramo da podignemo nivo forme ne samo zbog Jadranske, već i lige BiH. U svaku utakmicu ulazimo sa namerom da pobedimo, tako će biti i sad", poručio je Lukajić

Seriju poraza u ABA ligi, Budućnost, Solnok, Krka, Cedevita i Partizan košarkaši Igokee pokušaće da prekinu u duelu sa ekipom Metalca iz Valjeva.

Trener sastava iz Aleksandrovca Željko Lukajić svestan je da njegov tim ne očekuje lak zadatak.
Igokea je u seriji od pet poraza i pred nama je izuzetno teška utakmica. Pri tome imamo problem sa povređenim igračima, a i menjali smo roster. Čakarević je nešto pozitivno što nam se dogodilo i popunjava pozicije tri i četiri“, rekao je Lukajić za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Šta možete reći o ekipi Metalca osim da je najprijatnije iznenađenje lige?
Metalac ima hemiju, svi igrači dišu kao jedan. Krasi ih velika energija, puno trčanja, uvek daju maksimum. Imaju tri pleja koji daju tempo u napadu i odbrani. Visoki igrači su lagani, dobro rešavaju otvorene šuteve“.

Iz svega navedenog se može zaključiti da će Igokea morati da uloži maksimum kako bi trijumfovala.
”Mi moramo da podignemo nivo forme ne samo zbog Jadranske lige već i lige BiH. Naravno da u svaku utakmicu ulazimo sa namerom da pobedimo, tako će biti i sad. Biće teško, ali očekujem, pre svega, dobar meč“, zaključio je Lukajić.

Utakmica Igokea i Metalac igra se u ponedeljak u 20.30 u Laktašima.

Piše: Đurđe Mečanin (Djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)


tagovi

Željko LukajićSrbijaJadranska ligaIgokea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara