""
""

Lukajić: Utakmice sa Zvezdom i Megom će biti lake

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.03.15. | 17:30

"Naravno da nećemo pretiti Zvezdi, ali ukoliko se ukaže šansa, za nešto više, sigurno ćemo je iskoristiti. Nama je svaka pobeda podjednako važna, a ujedno spremamo se za prvenstvo BiH, nadam se da ćemo dodatno popuniti roster", zaključio je trener Igokee

Igokea je nastavila pobedničku seriju. Posle Olimpije, MZT-a, Levskog u Zagrebu je pala i Cibona (78:81).

Izabrane vesti

Trener tima iz Laktaša Željko Lukajić kaže da je nastavljena jedna dobra serija.
„Stabilizovali smo igru i formu, došli smo do vazduha i zabeležili smo novi trijumf“, kaže za MOZZART Sport Lukajić i nastavlja.
„Pobeda nad Cibonom nam je jako bitna jer tim iz Zagreba ima sjajan potencijal i pored svih odlazaka. Mi smo igrali bez klasične petice, ali smo uspeli da nadoknadimo deficit kad su skokovi u pitanju i nametnuli smo naš stil igre što je urodilo plodom. Pohvalio bih Čakarevića i Heslipa koji su pružili odlične partije“.

Na tabeli ABA lige ste pretekli Cibonu, a trenutno zaostajete jednu pobedu za Megom.
„Nas sad očekuju dve lake utakmice sa Crvenom zvezdom i Megom. Naravno da nećemo pretiti Zvezdi, ali ukoliko se ukaže šansa, za nešto više, sigurno ćemo je iskoristiti. Nama je svaka pobeda podjednako važna, a ujedno spremamo se za prvenstvo BiH, nadam se da ćemo dodatno popuniti roster“, zaključio je Lukajić.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Željko LukajićSrbijaJadranska ligaIgokeaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara