"KIRAN TIRNI I DŽEJMI VOKER U DUELU"
"KIRAN TIRNI I DŽEJMI VOKER U DUELU"

Ma daj, bre, kakav penal?! Pošaljite ga u Rio!

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.08.16. | 18:22

"Glavni arbitar je rekao na poluvremenu da je pogrešno procenio situaciju", uverava kapiten Seltika Skot Braun

KIRAN TIRNI I DŽEJMI VOKER U DUELUDobro je počela nova sezona za Seltik. Međutim, da nije bilo Skota Sinklera pitanje je šta bi bilo, pošto je u 36. minutu za Harts dosuđen, pa slobodno se može reći, smešan penal.

Ofanzivni vezni fudbaler Hartsa Džejmi Voker zaleteo se u protivnički kazneni prostor. Na tom putu naleteo je na defanzivca Seltika Kirana Tirnija i odleteo kao da ga je udario kamion. Glavni sudija je pokazao na penal, a Voker je poravnao rezultat - 1:1. Inače, pre toga je u osmom minutu Džejms Forest doveo Seltik u vođstvo.

Izabrane vesti

Strelac izjednačujućeg pogotka ostao je pri tvrdnji da je bilo kontakta, a kapiten Seltika Skot Braun nije štedeo negativne reči za Vokera.
"Neverovatno je kako dobro simulira. Stvarno je dobar u tome. Trebalo bi da ga pošaljemo u Rio. Ma dajte, simulirao je. Šta drugo reći?", poručio je Braun.

Otkrio je i da je sudija na poluvremenu priznao grešku.
"Glavni arbitar je rekao na pauzi da je pogrešno procenio situaciju. Dosudio je penal, a nije gledao u svog pomoćnika koji nije podigao zastavicu", izjavio je kapiten Seltika.

Na kraju je (bezuspešno) pokušao da smiri tenzije.
"Harts je odlična ekipa. Uvek je spektakl kad igramo protiv njih, ali varanju nema mesta u fudbalu, a to smo doživeli nekoliko puta na ovom stadionu", podvukao je Braun.

(FOTO: Youtube Printscreen)


tagovi

ŠkotskaSkot SinklerSkot Braunseltik skot braunmeđunarodni fudbalkiran tirniEvropadžejmi voker

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara