Marinković: Sve je lakše kad je Bondža dobro

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.05.18. | 16:46

U taboru Partizana veruju da će već posle dve utakmice završiti posao oko plasmana u polufinale Superlige

Košarkaši Partizana i Mege nastavljaju u četvrtak seriju četvrtfinala Superlige, a taj duel igra se u hali Mega Fektori u beogradskom naselju Braće Jerković. Crno-beli su ubedljivo slavili u prvom meču koji je obeležio pad i povreda Bondže Sija prilikom zakucavanja u finišu. Eventualnim trijumfom Partizan bi obezbedio plasman u polufinale, a Mega bi pobedom vratila seriju u halu Pionir.
"Verujem da smo u stanju da već sutra pobedimo i plasiramo se u polufinale. Za tako nešto, potrebno je da odigramo na istom ili većem nivou u odnosu na sinoć. Sinoć smo sa olakšanjem dočekali vest o prirodi povrede Bondže Sija, jako smo se zabrinuli nakon pada i drago nam je svima što će se Bondža brzo i u potpunosti oporaviti", rekao je bek Vanja Marinković za klupski sajt.

Izvesno je da će Si preskočiti meč jer mora da miruje barem nekoliko dana.
"Serija se nastavlja već četrdesetak sati od završetka prve utakmice u kojoj smo prikazali dobru igru. Težićemo da energiju i anagažovanje iz većeg dela prve utakmice prenesemo i na sutrašnji duel, a očekujemo i da Mega pokaže određenu reakciju  i da učini sve kako bi se serija vratila u Pionir”, izjavio je trener crno-belih Nenad Čanak.

Izabrane vesti

Novi duel Mege i Partizana na programu je u četvrtak od 18 sati. Ulaznice za sutrašnju utakmicu se neće naći u slobodnoj prodaji, a direktan prenos će biti emitovan na televiziji Arena Sport.

Foto: Starsport


tagovi

Mega BemaksKošarkaška SuperligaVanja MarinkovićNenad Čanak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara