"Nikolić"
"Nikolić"

Marko Nikolić: Momci, čestitam, pravi ste!

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.08.14. | 21:00

„Četiri pobede u šest utakmica u Evropi je lep rezultat“, zadovoljan je trener Partizana

NikolićUzdah olakšanja u taboru Partizana! Crno-beli su plasmanom u Ligu Evrope skinuli ogroman psihološki teret sa pleća koji ih je pratio od početka sezone i s toga je, stiče se utisak, pao kamen sa srca i treneru Marku Nikoliću.
„Četiri pobede u šest utakmica u Evropi je lep rezultat. Momci su igrali najbolje što mogu, prvi su u prvenstvu, nikakav medijski spin to ne može da promeni. Činjenica su rezultati, da smo prvi, napomeno je Nikolić posle pobede nad Nefčijem.

Pobede izvojevane u poslednjim trenucima meča, ali je ona mogla da bude osigurana i znatno ranije.
Borili smo se, igrali pametno, priveli poluvrme kraju. Primili smo gol iz gužve, ali smo ulaskom Saše Ilića ponovo dobili punu kontrolu. Imali smo i ranije prilike da damo drugi gol, na kraju smo ga davali dugo. Čestitam momcima, bili su pravi“.

Izabrane vesti

Čini se da su dodatnu snagu da eliminišu predstavnika Azerbejdžana crno-beli dobili onog trenutka kad su domaćini pokazali negostoprimstvo, dan ranije, za vreme i posle treninga, kad je kamenovan autobus u kome su bili Partizanovi igrači.
Sve što se dešavalo bio je motiv vise za nas. Zahvalio sam ljudima iz kluba, sportski su čestitali posle utakmice. Bili su fer i korektni“, rekao je Nikolić.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

Liga EvropeMarko NikolićNefčiFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara