""
""

Marković: Sa Rašovićem brzo iz krize

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.04.13. | 13:43

‘’Titula je sigurno naša, imamo dva boda prednosti, a kako sad stvari stoje derbi na našem terenu će odlučiti trku za prvaka’’, rekao je krilni napadač Partizana

 

Čekao je Vladimir Vermezović tri meseca Lazara Markovića, ali će se u završnici sezone na kvalitet oporavljenog krilnog napadača Partizana moći da se osloni Vuk Rašović. Posle prvog treninga pod palicom novog šefa struke, srpski reprezenativac odiše optimizmom.
Znamo Vuka od ranije, novi šef je stvarno super, uz njegovu pomoć ćemo pokušati što brže da izađemo iz krize. Uvek smo optimisti, titula je sigurno naša. Imamo dva boda prednosti, a kako sad stvari stoje derbi na našem stadionu će odlučiti trku za prvaka”, rekao je Marković.

Izabrane vesti

Gubitak devet bodova za mesec dana doveo je crno-bele u nelagodnu poziciju, da u završnih pet kola spašavaju kapital stican od početka sezone sticali.
Kompletna ekipa, pa i ja smo ubeđeni da ćemo izdržati pritisak u poslednjih pet kola i doći do zacrtanog cilja. U prethodnim utakmicama možda nas nije htelo u nekim situacijama, međutim, biće sve bolje u završnici šampionata”.

Lazar je dodao da bi italijanski fizioterapeut koji ga je lečio tokom boravka u Votfordu uskoro trebalo da ga poseti i u Beogradu, kako bi se uverio da su terapije dao odgovarajuće rezultate.
Što se mene tiče, spreman sam da izdržim 90 minuta, a na šefu je oda odluči koliko ću igrati”, rekao je Marković, koji nije želeo da komentariše kako su se odlasci Ljubiše Tumbakovića u Kinu i smena Vladimira Vermezovića odrazili na atmosferu u ekipi, reakvši samo da se ‘takve svari dešavaju u fudbalu’.

 

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

fudbalLazar MarkovićFK PartizanSrbijaSuper ligaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara