""
""

Marota je majstor kupovine na rate! Stigao je Benatija, Juventus je već sad mnogo jak!

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.07.16. | 18:15

Za početak, pozajmica od godinu dana koja će Staru damu koštati 3.000.000 evra

Evra, Sandro, Kjelini, Bonuči, Rugani, Barzalji, Lihtštajner, Alves. Iza njih Đanluiđi Bufon, a od danas u već bogatoj rotaciji nalaziće se i – Medi Benatija!

Izabrane vesti

Đuzepe Marota je još jednom pokazao i dokazao da je apsolutni majstor, da ne napišemo – mag kupovine na rate! Njegove pregovaračke sposobnosti još jednom su pobedile konkurenciju i Staroj dami obezbedile potpis toliko traženog i čekanog defanzivca, čime je italijanski šampion završio sve potrebne prepravke i korekcije u poslednjoj liniji odbrane.

PROČITAJTE SVE INFORMACIJE SA TRANSFER PIJACE

Jutros je Benatija stigao na medicinske preglede, danas je već postao igrač Juventusa. I to u dogovorenoj pozajmici koja će Juventus koštati 3.000.000 evra. Ali, stari lisac Bepe Marota uspeo je da izboksuje i pravo otkupa Benatijinog ugovora do 30. maja 2017. godine i to, pogodili ste, na rate. U dve jednake, za sumu od 17.000.000 evra! Dakle, govorilo se da bi Benatija Juve mogao da košta možda čak i malo više od 22.000.000 evra, ali Marota je još jednom uspeo da smanji cenu i napravi dobar posao.

Benatija Alijanc Arenu napušta posle dve slabe sezone u Bajernu, gde nije uspeo da pokaže sav svoj potencijal koji ga je krasio u Romi i Udinezeu. Ruku na srce, povrede su učinile svoje, a sada će Marokanac imati priliku da okrene list i posveti se novom početku.

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: juventus.com)


tagovi

Serija ANemackaMedi Benatijaletnji prelazni rok 2016JuventusItalijaEvropaĐuzepe MarotaBepe MarotaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara