Mauro Ikardi - zašto suze, zašto izmena? Oglasio se Spaleti, tu je i Vanda Nara (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.04.18. | 12:59

Da li je trener Intera najveći krivac?

Dramatičan završetak Derbija Italije označio je i početak velikih polemika na Apeninima. Između ostalog, da li je trener Intera Lučano Spaleti najveći gubitnik susreta sa Juventusom? Iskusnom strategu najviše se zamera što je pred kraj meča, pri rezultatu 2:1 za Nerazure, na klupu preselio Maura Ikardija i, smatraju mnogi, poslao poruku gostima iz Torina da će u finišu braniti rezultat.

Znamo svi, tad je Stara dama najopasnija, što je potvrdila golovima Huana Kvadrada i Gonazala Iguaina, za preokret i trijumf 3:2. Možda Skudeta vredan.

Izabrane vesti

Koliko je Ikardiju teško pala činjenica da ga je Spaleti izveo iz igre najbolje svedoči snimak na kome se vidi kako Argentinac plače dok napušta teren, mada sam trener Intera uverava da su suze njegovog kapitena posledica - povrede!?
U trenutku kad mi je Ikardi saopštio da ima problem sa povredom, da ponovo oseća bol, trebalo je još dosta posla da se uradi na terenu. Naročito na defanzivnom planu. U zadržavanju strukture igre i branjenju kornera“, obrazložio je Spaleti odluku da umesto Ikardija u 85. minutu uvede Santona.

Nije ispalo dobro. Juve je preokrenuo, a drugi put je Ikardi zaplakao na kraju petominute nadoknade, dok je sedeo na klupi za rezervne igrače. Jasno je da mu je teško pao poraz u derbiju, posebno jer je na taj način Inter smanjio šanse da naredne sezone igra u Ligi šampiona. Svi su saglasni da centarfor takvog formata zaslužuje da se oproba u najjačem evropskom takmičenju.

Ocene u Gazeti

Čak je i Ikardijeva supruga, Vanda Nara, posredno zamerika Lučanu Spaletiju na potezu s kraja meča, okačivši na društvenim mrežama tivt jednog argentinskog novinara, u kome se trener Intera optužuje za poraz.
Neverovatna pobeda Juventusa nad Interom, 3:2. Zašto je trener Intera izvadio Ikardija iz igre pet minuta pre kraja? Zbog načina igre i prisustva na terenu, Mauro je ključni fudbaler domaćeg tima. Posle njegovog izlaska, Juve je postigao dva gola za dva minuta“, glasila je objava koju, očigledno, podržava i supruga argentinskog napadača, inače i njegov menadžer.


tagovi

Mauro IkardiVanda Nara

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara