""
""

Megatrejd - Irving u Bostonu, Ajzea Tomas u Klivlendu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.08.17. | 08:55

Ozbiljan posao je završen na NBA pijaci

Veoma dobro obavešteni izvori iz NBA lige najavili su da se sprema veliki trejd koji mnogi još nazivaju i "megatrejdom". A potom je sve ozvaničeno! Naime, Klivlend i Boston su se dogovorili da Kajri Irving pređe u Boston, a da u suprotnom smeru krenu Ajzea Tomas, Ante Žižić, Džej Krauder i "loteri-pik" prve runde iz 2018. godine koji pripada Bruklinu.

I sve je dobilo i zvaničnu potvrdu. 

Izabrane vesti

Nije tajna da je atmosfera u Klivlendu bila ozbiljno narušena, pa zato i ne treba da čudi što je došlo do ovog posla, odnosno trejda, u kom se Irving odrekao dela novca koji mu pripada kako bi olakšao da se sklopi dogovor.
"Kajri je jedan od najboljih skorera u NBA ligi. On se dokazao na najvećoj sceni, u NBA finalima. Mislimo da su najbolje godine ispred njega", rekao je Dani Ejndž, predsednik košarkaških operacija Boston Seltiksa.

Irving je u dosadašnjoj karijeri prosečno ubacivao 21,6 poena, imao 3,4 skoka, 5,5 asistencija i jednu ukradenu loptu za 34 minuta u igri na 381 utakmici kroz šest sezona u Kavalirsima.

Ajzea Tomas je u poslednje tri sezone u dresu Seltiksa prosečno davao 25 poena i imao šest asistencija i tri skoka. Krauder je ubacivao 13 poena i imao 5 skokova i dve asistencije u poslednje tri sezone u Bostonu.

Kakav posao je zaključen! Ozbiljan.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ajzea TomasAnte ŽižićBoston SeltiksKajri IrvingNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara