"Šta će biti sa Darkom Lazovićem"
"Šta će biti sa Darkom Lazovićem"

Menadžeri nezadovoljni stanjem, Zvezdi preti egzodus?

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.11.13. | 21:40

Lazoviću se duguje već 400.000 evra, ali Milan Bogdanović garantuje ostanak svih klijenata do kraja jesenje polusezone, uz ogradu da će igrači potom sami odlučivati. Stevan Miković traži hitno rešavanje problema

Šta će biti sa Darkom LazovićemRupa u džepu i igranje u Crvenoj zvezdi na osnovu dobre bolja surova je realnost u Ljutice Bogdana. Beogradskim crveno-belima preti odlazak Filipa Mladenovića i Marka Vešovića, a uprava i navijači sa pravom brinu da bi i neki drugi igrači mogli da krenu istim putem. Jer, s obzirom na dugove, svi imaju osnova za raskid ugovora.

Večernje novosti saznaju da je predsednik Dragan Džajić zbog toga igračima pred jutrošnji trening obećao isplatu novca do 7. decembra. Naravno, deo dugovanja, i to nimalo zanemarljiv, ostaće neizmiren jer su, primera radi, obaveze prema Darku Lazoviću narasle na celih 400.000 evra?!

Izabrane vesti

Lazovićev menadžer Milan Miško Bogdanović, koji brine i o karijerama Dragana Mrđe, Nikole Mijailovića i Ognjena Ožegovića, garantuje ipak da niko od njegovih klijenata neće napustiti klub pre kraja jesenjeg dela sezone.
"Razgovarao sam sa čelnicima Zvezde koji su obećali da će uskoro isplatiti deo dugovanja. Moji klijenti su generalno zadovoljni i garantujem da nijedan neće podneti zahtev za raskid do poslednjeg jesenjeg kola. Šta će biti posle, ne mogu da tvrdim. Igrači će sami odlučiti, verovatno u skladu s tim kako klub bude ispunjavao obaveze. Oni shvataju situaciju i ne žele da je otežavaju, ali ipak, od ljubavi prema Zvezdi ne može da se živi", kaže Bogdanović za Novosti.

Stevan Miković, koji zastupa Jovana Krnetu i Aleksandra Kovačevića, uverava da njegovi igrači ne razmišljaju o tužbi, ali ističe da situacija mora pod hitno da se reši.
"Situacija može da se drži pod kontrolom do jednog momenta, ali ne stalno. Zvezda mora da izvršava obaveze prema igračima ili da nađe drugo rešenje, kao što je ponuda revizije ugovora svima. Ako ne mogu da izdrže neka lepo kažu igračima kakvo je stanje i ponude ono što mogu da ispune, pa kome to ne odgovara neka daju papire da ide. Ovako, dug je sve veći i biće sve teže", rekao je Miković Novostima.

Pakleno težak zadatak pred upravom Crvene zvezde.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaDarko LazovićMilan BogdanovićSrbijaStevan MikovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara