"Santini iz vremena dok je igrao za Frajburg startuje na Milera iz Bajerna"
"Santini iz vremena dok je igrao za Frajburg startuje na Milera iz Bajerna"

Mihajlović prvo želi da dovede Hrvata u Sampdoriju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.11.13. | 10:40

Italijanski mediji prenose da Đenovljani u januaru planiraju transfer prvog strelca belgijske lige, Ivana Santinija (11 golova na 14 utakmica)

Santini iz vremena dok je igrao za Frajburg startuje na Milera iz BajernaSiniša Mihajlović danas debituje na klupi Sampdorije protiv još jednog svog bivšeg kluba – Lacija – ali istovremeno kuje planove i za zinmski prelazni rok, jer je svestan da će sa postojećim igračkim kadrom teško izboriti opstanak u Seriji A. Samo tri dana pošto je preuzeo kormilo Đenovljana, italijanski mediji javljaju da doskorašnji selektor Srbije želi špica i da je njegov prvi izbor – Ivan Santini (24).

Reč je o prvotimcu  Kortrijka, trenutno vodećem na listi strelaca belgijskog prvenstva i nekada velikoj nadi hrvatskog fudbala. Snatini je rođen u Zadru, gde je (posle epizoda u Interu iz Zaprešića i nemačkom Ingloštadu) igrao tri godine, pre nego što je otišao na pozajmicu u Frajburg. Ove sezone je jedan od najboljih igrača Pro lige: na 14 utakmica postigao je 11 golova i upisao dve asistencije, poslednju sinoć protiv Luvena i  to je učinak kojim je privukao pažnju doskorašnejg selektora Srbije.

Izabrane vesti

Tutomerkato tvrdi da je cena Ivana Snatinija tri i po milioa evra, ali da bi Sampdorija mogla da iskešira dva miliona Belgijancima, a ostatak isplati na osnovu i tako dobije bivšeg kadetskog i omladinskog reprezenattivca Hrvatske, koji nikada nije debitovao za A tim.

(FOTO: Action images)


tagovi

BelgijaEvropaItalijaIvan SantiniKortijkŽupiler Pro ligaSampdorijaSerija ASiniša Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara