"Vladan Milojević"
"Vladan Milojević"

Milojević i Elzner saglasni: Zasluženo, Čuka je bila bolja

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.07.15. | 22:35

Sledeće nedelje na Banovo brdo stiže Gabala

Vladan MilojevićŠansi je bilo na obe strane, ali ako se pogleda svih 180 minuta dvomeča Domžala i Čukaričkog – tim sa Banovog brda je zasluženo otišao u drugo kolo kvalifikacije za Ligu Evrope. Svestan je toga Vladan Milojević, ali i trener slovenačkog tima Luka Elzner.
"Jesmo imali prilike da odemo u produžetke, ali ne možemo previše da žalimo pošto je Čukarički imao više šansi i da je zaslužio da ide dalje. Mi smo gubili vreme svađom sa sudijom i sa protivnikom, a trebalo je da damo gol, ne da pričamo", samokritičan je bio Elzner.

Vladan Milojević zadovoljan, iako i on zna da Čuka mora bolje – posebno kad je u pitanju realizacija. Ipak...
"Okupili smo se tek 13. juna, ovo je neka četvrta nedelja priprema. Reprezentativcu nisu bili sa nama, imali smo problemi sa povredama, neki novi igrači su došli, neki otišli... Taj neki kostur ekipe koji sam zamislio nije bio tu. A Domžale su jako dobra ekipa. Imali su par šansi u drugom poluvremenu u Sloveniji i jednu danas. Ne bi bilo ni pošteno da su prošli danas. Mi smo imali dve prečke, promašeni penal i zasluženo idemo dalje".

Izabrane vesti

Naredni rival azerbejdžanska Gabala, koja je eliminisala Dinamo iz Tbilisija. Već sledeće nedelje na Banovom brdu.
"Nismo se opterećivali time da li je Dinamo ili Gabala. Znamo da oni mnogo ulažu u fudbal, ali mi igramo za ovu divnu publiku i pokušaćemo i u četvrtak da joj se odužimo za ovu podršku, jer nam zaista mnogo znači", kaže Milojević.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladan MilojevićSrbijaLuka ElsnerLiga EvropeDomžaleČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara