""
""

Milutinović: Kad se pobeđuje, nema umora

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.11.14. | 09:27

Partizanov krilni igrač u Sofiji protiv Levskog odigrao najbolji meč od dolaska u redove šampiona Srbije

Preživeo je Partizan uletanje stampeda navijača Levskog u Sofiji i na kraju došao do ubedljive pobede u Jadranskoj ligi. Jedan od igrača koji su pokazali da podižu formu je Andreja Milutinović, koji je priznao da ekipa mnogo laše diše posle tri vezana trijumfa.

Izabrane vesti

Pre pobede nad bugarskim šampionom, crno-beli su savladali skopski MZT u Jadranskoj ligi i rumunski Asesoft u Evrokupu.
Naravno da je lakše kada dobijaš u seriji nego kada gubiš. Spojili smo važne pobede protiv MZT-a, Asesofta i Levskog i mnogo bolje izgledamo. To, naravno, još ništa ne znači, već u utorak nam dolazi Lijetuvos Ritas. Nama je apsolutno svaka utakmica bitna, još moramo da ispravljamo greške koje smo pravili”, rekao je Milutinović za Sportski žurnal.

On je letos potpisao za Partizan, ali je doživeo peh pred početak sezone kada je povredio prst na šuterskoj ruci.
Teško je bilo, ceo pripremni period treniraš jako i čekaš početak sezone, a kada se on približio doživeo sam povredu prsta. Da je barem bilo nešto drugo, ali desna ruka… Ne možeš da radiš sa loptom i izgubiš osećaj. Predugo mi je trebalo da se vratim u ritam. Nadam se da će sada biti samo bolje”, naveo je on.

Evidentno je da šampion Srbije polako podiže formu i vraća se na pobednički put.
Imali smo propuste u defanzivi. To nam je nedostajalo. Partizan je godinama igrao na veliku agresivnost i želju u odbrani. Mada, nije nas štedeo ni raspored. Sedam gostovanja od prvih 10 utakmica je uticalo. NIsu to bila laka putovanja, bio je prisutan umor, pa još kad izgubiš. Sada se svi osećamo dobro. Kada se pobeđuje, umor se ne oseća”, zaključio je Milutinović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Andreja MilutinovićJadranska ligaFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara