"Andreja Milutinović"
"Andreja Milutinović"

Milutinović oduševljen dolaskom u Partizan: Daćemo sve da klub vratimo u Evroligu

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.08.14. | 12:53

"Očekujem da se na najbolji mogući način uklopim u sistem, kako bih mogao da pomognem saigračima i timu", rekao je novo krilo šampiona Srbije

Andreja MilutinovićNekadašnji košarkaš FMP Železnika i Crvene zvezde Andreja Milutinović potpisao je i zvanično dvogodišnji ugovor sa Partizanom.
"Jako mi je drago što sam postao član Partizana, svi znamo kakvu tradiciju ima klub, više od decenije je uzastopni šampion države, bio je i redovni učesnik Evrolige. Šteta što ove godine nismo Evroligi, ali mi ćemo se truditi i dati sve od sebe da se vratimo u elitno takmičenje, da napravimo kontinuitet u radu za dobre rezultate", rekao je 24-godišnji krilni košarkaš za sajt Partizana.

On je bio juniorski prvak na fajnal-foru Evrolige 2008. godine i član idealne petorke tog takmicenja. U karijeri je još igrao za špansku Ljeidu i grčki Apolon.
"Očekujem da se na najbolji mogući način uklopim u sistem, kako bih mogao da pomognem saigračima i timu, a kasnije naravno, svi znamo koji su ciljevi Partizana, da dostignemo najviše mesto u svim takmičenjima u kojima učestvujemo", dodao je Milutinović, koji će nositi dres sa brojem 22.

Izabrane vesti

On je prvo pojačanje Partizana za novu sezone, nakon što su klub napustili Bogdan Bogdanović, Žofri Lovernj, Davis Bertans i Leo Vesterman.

(FOTO: KK Partizan)


tagovi

FK PartizanSrbijaJadranska ligaAndreja Milutinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara