""
""

Milutinović: Pobeda u Novom Mestu nas je vratila u život (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.12.14. | 09:35

Košarkaš Partizana smatra da su crno-beli u Novom Mestu, uprkos određenim oscilacijama, odigrali kvalitetnu utakmicu

Košarkaši Partizana pobedom u Novom Mestu protiv Krke (78:72) uhvatili su poslednji voz za borbu za plasman u plej-of i na dobar način završili godinu. Krilni igrač crno-belih Andreja Milutinović smatra da je Partizan došao do jedne od najvažnijih pobeda u sezoni.

Izabrane vesti

Crno-beli su vodili tokom najvećeg dela utakmice u Sloveniji, a na kraju je u neizvesnoj završnici poenima Tepića osigurao trijumf.
“Cela ekipa je odigrala veoma dobro i zaslužuje čestitke. Bilo je teško, ali smo došli do izuzetno važne pobede. Krka je igrala dobro i zadala nam je dosta problema. Ipak, mi smo pružili kvalitetnu partiju, kontrolisali smo utakmici skoro svih 40 minuta. Naravno, ponovo je bilo nekih oscilacija, ali na kraju je važno da smo trijumfovali i potpuno se vratili u trku za plasman u plej-of”, rekao je Milutinović.

Ekipa Partizana je u Novom Mestu došla do osme pobede u regionalnom takmičenju i sada deli četvrto mesto na tabeli sa Cibonom i Olimpijom.

U Jadranskoj ligi pauza zbog praznika traje do 4. januara, kada se igraju utakmice 16. kola. Partizan će u derbiju u hali Pionir dočekati zagrebačku Cedevitu. Šest dana kasnije crno-bele očekuje još jedan važan meč, takođe na svom terenu, kada će ugostiti Olimpiju.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Andreja MilutinovićJadranska ligaFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara