Minijatura Renfroa digla publiku na noge: Nisam želeo da pustim Cirbesa

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.03.19. | 11:31

Plej crno-belih izblokirao centra Zvezde koji je krenuo na zakucavanje

Drugi meč polufinala plej-ofa nije doneo najbolje izdanje Aleksa Renfroa, ali je jedan njegov potez pred kraj digao ceo Pionir na noge. Plejmejker crno-belih je skočio licem u lice sa centrom Crvene zvezde Maikom Cirbesom, koji je krenuo na zakucavanje i – izblokirao ga!

Sudije su nisu oglasile, smatrale su da nema prekršaja, a bio je to potez na 2:20 pre kraja, kojim je sprečeno izjednačenje.
To je bilo lepo, Cirbes će to osetiti narednog dana! Srećan sam što se tako završilo. Nisam mislio da je faul, a nisu ni sudije. On je imao lako zakucavanje, a ja nisam želeo da ga pustim. Nekad uspeš, nekad ne. Bila je to prilika za mene i iskoristio sam je. Na sreću, bila je rampa, a ne koš i faul“, priznao je Renfro.

Izabrane vesti

Partizan je izjednačio na 1:1 u pobedama i u subotu nas čeka majstorica. Nova velika drama u punom Pioniru.
Biće uspona i padova, jer je ovo košarka. Poklonili smo im ponovo neke lake koševe. Moramo da budemo koncentrisani kada imamo loptu u rukama, da držimo stvari pod kontrolom“.

Od Renfroa se očekuje da bude u trećoj utakmici na mnogo višem nivou.
Pobedili smo i to je jedino važno. Ima mnogo stvari koje mogu da popravim u svakom segmentu igre, ali srećan sam zbog pobede, to nam je bio glavni cilj“, istakao je Aleks Renfro.

Treća utakmica polufinala plej-ofa igraće se u subotu od 20 časova.

(FOTO: Starsport)

 


tagovi

Aleks Renfro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara